Valencia na poslední chvíli posiluje, Picciniho následují Cutrone, Ferro a Oliva

Patrick Cutrone (© marca.es)

Trenér Valencie Javi Gracia konečně může vybírat sestavu ze širšího kádru, Valencia v závěru přestupového okna získala hned několik posil.

Nejprve se na Mestallu vrátil z nepovedeného hostování v Atalantě Cristiano Piccini, včera pak klub oficiálně potvrdil příchod dalších dvou jmen.

Nejde o zvučné posily, ale v čase sportovní i finanční tísně přivítá Gracia s otevřenou náručí i útočníka Patricka Cutroneho, za něhož předloni zaplatili Wolves milánskému AC 28 milionů eur. Třiadvacetiletý fotbalista ale nezaujal, neuspěl ani na hostování ve Fiorentině. Další hostování ve Valencii tak znamená pro Cutroneho možnost kariérního restartu.

Rovněž stejně starý stoper Ferro z Benficy stráví ve Valencii půlrok. Vysoký bek doufá, že dostane více minut na trávníku, neboť v Portugalsku paběrkoval.

Zatím poslední posilou bude Christian Oliva, není překvapením, že i tentokrát jde o hostování do konce sezóny. Čtyřiadvacetiletý středopolař bude mít za úkol svým důrazem zejména narušovat útoky soupeře.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace