Valencia nemá na výplaty a chystá výprodej hráčů

Anil Murthy (© as.com)

Problémy Valencie se i nadále prohlubují, podle informací několika španělských médií nemá klub na výplaty.

Hráči tak marně čekají na doplacení mezd za uplynulou sezónu, konkrétně od června. Vedení jim nabídlo doplacení v termínu mezi zářím 2020 a zářím 2021, což fotbalisté odmítli.

Valencia přitom nedávno prodala nadějného Ferrana Torrese do Manchesteru City za 25 milionů eur, Francis Coquelin pak odešel stejně jako kapitán Dani Parejo do Villarrealu. I tak musí klub hledat další způsoby, jak ušetřit.

Výprodej hráčů proto bude pokračovat, Mestallu by během léta mohlo celkem opustit až 12 jmen s cílem seškrtat výdaje na platy o 40 procent. Valencii těžce poznamenala krize vyvolaná koronavirem, fanoušci viní ze sportovních i ekonomických potíží majitele Petera Lima a jeho pravou ruku - prezidenta Anila Murthyho.

Právě Murthy je znovu popudil dopisem, který zveřejnil. Píše v něm, že "krachující klub není dobrý klub", a protože "Valencia nepostoupila do Ligy mistrů, čeká ji rekonstrukce, neboť nebude potřebovat tolik hráčů a musí snížit výdaje".

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace