Valencia nemá se Celtou nic společného, říká Maxi o adaptaci v novém klubu

Maxi Gómez (© marca.es)

Maxi Gómez promluvil o tom, jak se přizpůsobuje novému prostředí ve Valencii, kam přestoupil ze Celty Vigo.

A jak uruguayský reprezentant prozradil, oba kluby jsou hodně rozdílné.

"Jdu krok za krokem, není snadné se přizpůsobit úplně jinému fotbalu. Valencia nemá se Celtou nic společného, mají úplně jiný herní styl. Ale trénink za tréninkem se snažím vstřebat to, co po mně Marcelino (trenér Valencie) požaduje. Když jste ochotní naslouchat radám zkušenějších, zlepšíte se," prohlásil 22letý hrotový útočník.

"Pravdou je, že je velmi těžké se přizpůsobit, to mi říkali i jiní hráči, kteří Valencií prošli. Valencia hraje hodně rychle. Na každém tréninku je potřeba bojovat naplno. Ale musím poděkovat spoluhráčům, trenérům i dalším členům klubu, protože mi hodně pomáhají. Jsem tady velmi spokojený."

Maxi neřešil krizi ve vedení Valencie, kterou klub zažehnal až po několikadenních jednáních: "Toto téma se snažím neřešit. Já jsem tady od toho, abych hrál fotbal a učil se od starších. Naštěstí se vše vyřešilo a jsme spokojení."

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace