Valencia porazila BATE Borisov a přiblížila se postupu

Radost Valencie (© marca.es)

Valencia v Lize mistrů uspěla, když přestřílela BATE Borisov 4-2. Netopýři tak udělali velký krok k postupu ze základní skupiny.

Výkon mužstva Mauricia Pellegrina nebyl ideální, dá se říci, že nebyl ani dobrý, přesto to k zisku tří důležitých bodů stačilo. Los Che totiž měli takřka bezchybnou koncovku.

Až do úvodní trefy Jonase měli domácí převahu, která však nikam nevedla. Gól Jonase po pasu Tina Costy a možném zpracování rukou dostal Valencii na koně, což o tři minuty později potvrdil Roberto Soldado, jenž zvýšil z pokutového kopu nařízeného za faul na Guardada.

Akce Gaga krátce po změně stran skončila třetím gólem Valencie, zakončoval Feghouli. Zdálo se, že o výsledku je rozhodnuto, jenže Bělorusové zásluhou Breesana a Mozolevského snížili na rozdíl jediné branky. Mestalla začala uvažovat o nečekané fotbalové katastrofě.

Tu odmítlo svou druhou trefou v utkání Feghouli. Valencia porazila BATE Borisov 4-2 a společně s Bayernem drží osud ve vlastních rukách.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace