Valencia prodloužila smlouvu s Guaitou

Vicente Guaita (© as.com)

Vicente Guaita bude i nadále hájit barvy Valencie, mladý brankář se s klubem dohodl na prodloužení smlouvy.

Vzájemná spolupráce by tak měla trvat až do roku 2015, Netopýři to potvrdili na svém oficiálním webu. Guaite přebral po Césaru Sánchezovi roli jedničky a zařadil se mezi nejpříjemnějš překvapení právě skončené sezóny.

"Minulý rok jsem musel odejít na hostování do Recreativa, které se mi povedlo, takže jsem se mohl do Valencie vrátit. Teď jsem měl jasno, že tady chci zůstat. Mým cílem je se i nadále zlepšovat, velká konkurence na postu brankáře k tomu pomůže, protože ze sebe budeme muset vydat to nejlepší," uvedl Guaita.

Valencia bude mít mezi třemi tyčemi přetlak. Na cestě do klubu je Diego Alves z Almeríe, z hostování se vrací Brazilec Renan, k dispozici je uzdravený Miguel Ángel Moyà a podle španělských médií má vedení zájem prodloužit smlouvu veteránovi Césaru Sánchezovi. Mestallu proto minimálně dvě jména opustí, Moyà a Renan jsou v tomto směru označováni jako nepravděpodobnější.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace