Valencia si pojistila Solera a v lednu by mohla posilovat

Carlos Soler a Anil Murthy (© marca.es)

Rušný konec kalendářního roku a začátek nového se očekává ve Valencii.

Klub včera oficiálně potvrdil, že uzavřel novou smlouvu s Carlosem Solerem, která by 22letého záložníka měla udržet na Mestalle do roku 2023. "Jsem velmi šťastný a spokojený. Vždy jsem říkal, že Valencia je klub mého života a že tady chci pokračovat. Vždyť jsem ve Valencii od svých sedmi let," uvedl spokojený Soler, v jehož kontraktu je zakotvena výkupní klauzule 150 milionů eur.

Dalším, koho si klub pojistí do dalších let, bude Ferran Torres. Jednání probíhají i s Ezequielem Garayem, byť v případě argentinského stopera ještě definitivní dohoda nepadla. Valencia prožívá úspěšné období. V lize šplhá tabulkou vzhůru a v Lize mistrů si zajistila postup do vyřazovací části, kde ji čeká přijatelný soupeř - italská Atalanta.

Prezident klubu Anil Murthy naznačil, že by Valencia mohla v lednu posilovat: "Peter Lim (majitel klubu) mluvil se Celadesem (trenér), aby zhodnotili situaci kádru. Jak na tom je po sportovní stránce, jaké jsou potřeby... Čeká nás leden a budeme pracovat na tom, abychom kádr trochu upravili. Vše probíráme se Celadesem."

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace