Valencia uhrála na Old Trafford hořkosladkou remízu

Pablo a Aduriz se radují z prvního gólu. (© as.com)

Valencia uhrálai na horké půdě Manchesteru United bod za remízu 1-1, což na první místo ve skupině C nestačí.

Netopýři sice mohou cítit mírné zklamání, neboť se v Divadle snů ujali vedení, které ztratili až ve druhém poločase, přesto je výsledek pozitivní, neboť stadion Rudých ďáblů patří mezi nejobávanější místa fotbalové Evropy.

Sir Alex Ferguson dal šanci několika mladíkům, ale Nani, Berbatov nebo Rooney na hřišti nechyběli. Mezi tři tyče Valencia se postavil Guaita, César Sánchez si na návrat po zranění počká minimálně do nejbližšího ligového střetnutí.

Na Old Trafford se hrál zajímavý fotbal. Domácí se od prvních minut tlačili do útoku, ale hosté se dobře přizpůsobili britskému tempu hry. Jako první vyzkoušeli Guaitovu pozornost Nani a Anderson, své zahazování šancí začal Berbatov nepovedenou kličkou v situaci jeden na jednoho, o chvíli později se přidal také Park.

Valencia těžila z ofenzivních výpadů Chori Domíngueze, jehož první pokus zmařila branková konstrukce. V další akci útočník Netopýrů našel přihrávkou volného Pabla Hernándeze, jenž přesnou střelou otevřel skóre. Rooney mohl ještě do poločasu vyrovnat, ale také on uslyšel pouze cinknutí břevna.

Ve druhém dějství pokračovala snaha United o vyrovnání. Po několika skvělých zákrocích Guaita kapituloval, z dorážky ho překonal Anderson. V poslední půlhodině mohly strhnout vítězství na svou stranu oba týmy, blíže k tomu měli domácí, ale nestalo se. Kvalitní zápas skončil remízou 1-1.

Valencii může kromě ztraceného vedení mrzet i svalové zranění Chori Domíngueze a vykartování Davida Albeldy pro první osmifinálový zápas.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace