Valencia v Evropské lize prohrála, Betis remizoval a Sevilla zvítězila

Hráči Valencie nezvedli hlavy ani v Evropě (© marca.es)lav Đukić (© marca.es)

Valencii se vstup do Evropské ligy nepovedl, na Mestalle podlehla Swansea vysoko 0-3. Betis se rozešel s Lyonem bez branek a Sevilla zvítězila nad Estorilem.

Valencia - Swansea City 0-3 (14. Bony, 58. Michu, 62. De Guzmán)

Valencia nejen že nezvedla hlavu, ale naopak prohloubila svou krizi, když na Mestalle v zápase proti Swansea třikrát inkasovala, aniž by sama skórovala.

Už v desáté minutě obdržel Adil Rami červenou kartu, když poslal k zemi unikajícího Bonyho. Stejný hráč o chvíli později otevřel skóre. Oslabená Valencia se nezmohla prakticky na nic, co by hostující obranu mohlo znepokojit.

Naopak ve druhém poločase zvýšili náskok zástupce Premier League Michu a De Guzmán. Naštvaní fanoušci Valencie tým vypískali a média začínají spekulovat o budoucnost Miroslava Đukiće...

Betis - Olympique Lyon 0-0

Fotbalisté Betisu se vrátili do pohárové Evropy bezgólovou remízou s Lyonem, jejíž hodnotu odhalí až další průběh základní skupiny Evropské ligy.

V dresu domácích byl na Villamarínovi tradičně aktivní Cedrick, jemuž ale dnes chyběla přesnost a klid. Jeho spoluhráči si nevedli o moc lépe.

A protože se podobným výkonem prezentovali i hosté z Francie, výsledek 0-0 je tak poměrně logickým vyústěním nepříliš zářivného duelu.

Estoril - Sevilla 1-2 (60. Bruno Miguel - 58. Vitolo, 77. Gameiro)

Sevilla dokázala jako jediný španělský klub v úvodním kole základní skupiny Evropské ligy zvítězit, a sice ve venkovním zápase proti Estorilu poměrem 2-1.

Hosté byli po většinu utkání lepším a aktivnějším týmem, kvůli chybám v obraně ale nebylo až do závěrečného hvizdu jasné, zda-li dokáří naplnit roli favorita.

Pomohl jim k tomu několika výbornými zákroky Javi Varas. Góly začaly padat až ve druhé půli. Nejprve se prosadil Vitolo, avšak domácí bleskově odpověděli Brunem Miguelem. Misky vah na stranu Sevilly znovu překlopil Gameiro, a jak se ukázalo, šlo o rozhodující trefu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace