Valencia veze z Genku pouze bod

Valencia veze z Genku bod (© marca.es)

Fotbalisté Valencie nevstoupili do Ligy mitrů příliš přesvědčivě, v belgickém Genku pouze remizovali 0-0.

Zatímco stadion bod bouřlivě slavil, pro Netopýry jde o důležitou ztrátu v boji o postup do play-off. Hosté přitom měli více brankových příležitostí, které ale nedokázali využít. A za to se v Lize mistrů tvrdě platí.

Unai Emery podle očekávání pozměnil oproti poslednímu ligovému duelu základní jedenáctku, na hřiště se díky tomu od první minuty dostali Diego Alves, Feghouli, Parejo, Banega nebo Mehmet Topal.

Nejblíže gólu Valencie byl Adil Rami, jehož parádní nůžky z druhého poločasu skončily na břevně. Pareja prozměnu vychytal Koteles. Prosadit se tentokrát nedokázal ani Roberto Soldado. Pokud číslo devět nemá střelecký den, je to pro Valencii problém.

Ten mohl prohloubit šest minut před koncem Simaeys, když se ocitl sám před Diegem Alvesem, brankář Netopýrů však vytáhl fantastický zákrok, čímž předvedl svou kandidaturu na post jedničky. Výsledek 0-0 určitě více vyhovuje belgickému mistrovi, Valencia se vrací do Španělska s obavami, aby nešlo o klíčovou ztrátu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace