Valencia znovu spustí práce na novém stadionu

Na Nou Mestalle budou pokračovat práce (© marca.es)

Valencia neprožívá šťastné dny, po vypadnutí z Ligy mistrů prohráli Netopýři v lize na půdě Betisu, přesto fanoušky zahřála alespoň jedna dobrá zpráva.

A sice obnovení prací na Nou Mestalle, moderním stadionu, který klub už několik let s přestávkami kvůli finančním problémům buduje. Nyní Valencia uzavřela dohodu s bankou Bankia, která ji umožní pokračovat ve stavbě nového stánku. Ten by měl stát do dvou let.

"Nová dohoda se společností Bankia zaručuje financování, které je přizpůsobené současným příjmům Valencie," stojí v oficiálním prohlášení na webové stránce Valencie.

Pyšný je na nový stadion, který pojme přes 70 tisíc fanoušků, prezident klubu Manuel Llorente: "Je to historický den pro každého fanouška Valencie, kteří brzo uvidí, jak jejich klub hraje na jednom z nejmodernějších stadionů Evropy. Nový domov zvýší kvalitu Valencie po všech směrech."


Takhle by měla vypadat hotová Nou Mestalla.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace