Valencii požadavky Chelsea zaskočily

Oriol Romeu (© www.mirrorfootball.co.uk)

Vedení Valencie už se dozvědělo požadavky londýnské Chelsea ohledně hostování středopolaře Oriola Romeua na Mestalle a chytlo se hrůzou za hlavu. Klub ze Stamford Bridge, jenž může počítat s hráčovým souhlasem k přesunu do Valencie, se totiž vytasil s požadavky, které jsou pro účetní knihy netopýrů totálně zapovězené: milion eur za hostování bez opce na přestup, navíc by se Los ché museli podílet na části Oriolova platu, který na ostrovech šplhá ke dvěma milionům eur hrubého.

Pro Braulia Vázqueze, sportovního ředitele, i Miroslava Djukiče, je Oriol Romeu volba číslo jedna, ovšem pouze za předpokladu, že jeho příchod bude stát jenom fotbalistův plat. Bez žádných vedlejších výdajů. Valencia proto chce zareagovat na nabídku Chelsea dvěma způsoby. Když už tedy Chelsea bude trvat na tom, že nezahrne do hostování opci na přestup, měla by být celá operace grátis, Valencia by platila jen hráčovu mzdu. V případě, že už by nakonec musela zaplatit nějakou částku – nikdy však milion eur – pak jedině se zahrnutou opcí na přestup, která by byla schůdná pro klubovou pokladnu.

Byť by trenér Djukič měl hráče nejraději již na soustředění v Německu, kam mužstvo vyráží ve středu, rozdílné postoje obou stran zatím nevzývají k přílišnému optimismu. Braulio bude hájit zájmy klubu i za použití několika pádných argumentů. Například vážné zranění kolene z prosince loňského roku, díky němuž nemohl naskočit po zbytek sezóny. Pak je tu ještě příchod Josého Mourinha na lavičku Blues, čímž se výrazně snižují Oriolovy šance pořádně si zahrát, což se mu nakonec nedařilo ani pod Vilas-Boasem, Di Mateem či Benítezem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace