Valiente a Rueda vyčítají Adurizovi ostrý zákrok

Zraněný Marc Valiente (© marca.es)

Aritz Aduriz se stal ve Valladolidu veřejným nepřítelem. Důvodem je ostrý zákrok útočníka Athleticu na Marca Valiente z víkendového utkání.

Forvard Lvů ve vzdušném souboji udeřil stopera Pucely tak silně, že mu nadvakrát zlomil lícní kost. Pro Marca Valienteho to znamená operaci a minimálně měsíční absenci.

"Je mi to líto a přeji mu rychlé uzdravení. Ve fotbale se bohužel podobné věci občas stávají, nebylo to úmyslné," omlouval se Aduriz, který za tvrdý faul obdržel žlutou kartu.

Sám postižený je ale na soupeře naštvaný: "S frází, že se to ve fotbale může stát, se nespokojím. Když vidíte, že vám soupeř zlomí kost v obličeji a není za to potrestán, cítíte bezmoc. Musím teď jíst jen kaše a polévky, protože mě bolí každé kousnutí."

"Abyste někomu zlomil lícní kost, musíte mu dát pořádnou ránu. Myslím, že to nebyla náhoda. Pokud je Aduriz v klidu, že jiného hráče takhle zranil, tak se nedá nic dělat," přidal se ke kritice Adurize Jesús Rueda, přestože se kanonýr Athleticu opakovaně o stav zraněného zajímal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace