Valladolid se zlobí na rozhodčího kvůli vhazování

Moment, který naštval hráče Valladolidu (© spanskefans.com)

Rozhodčí Hernández Hernández se stal terčem kritiky Valladolidu. Jeho hráčům se nelíbila akce, která předcházela vítězné brance Valencie v nedělním utkání.

"Odjíždíme bez bodu kvůli chybě rozhodčího. Po zápase nám nic neřekl, ale on sám ví, že chyboval. Všichni děláme chyby, ale tahle nás stála bod. Když udělá chybu hráč, potrestají ho," zlobil se Mikel Balenziaga.

Valladolid měl mít vhazování, ale Balenziaga s ním otálel. Míč si proto vzal stoper Valencie Adil Rami a vhodil ho do hry, Hernández Hernández akci pustil a Jonas z ní následně vstřelil rozhodující gól, když běžela 93. minuta.

"Rozhodčí nařídil vhazování v náš prospěch a poprosil mě, abych míč vhodil do hry rychle. Řekl jsem mu, že já vhazovat nebudu, že to bude Óscar, protože já musím jít bránit. Pak si ale vzal míč některý z hráčů Valencie a rozehrál. Změnu rozhodnutí arbitra nechápu," vysvětloval Balenziaga.

Prezident Valladolidu Carlos Suárez nevyloučil, že se jeho klub bude bránit, zároveň ale sám zpochybnil šance na úspěch: "Nevím, jaké jsou skutečné možnosti si na něco takového stěžovat. Ale pokud nějaká bude, využijeme ji. Už teď však víme, jaký bude výsledek. Nestane se vůbec nic."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace