Valladolid zkouší Adebayorova bratra

Anthony Adebayor (© marca.es)

Příjmení Adebayor by nemuselo být ve Španělsku spojováno pouze s útočníkem Realu Madrid Emmanuelem. Druholigový Valladolid testuje Tožanova bratra Anthonyho.

A to v rámci spolupráce s jednou z fotbalových akamdemií v Lomé, hlavním městě Toga. Do Valladolidu zamířilo na zkoušku hned pět fotbalistů, jedním z nich je právě Anthony Adebayor, jenž stejně jako jeho sourozenec působí na hrotu útoku.

"Je to klasická devítka, dobrý zakončovatel a hlavičkář. Bratrovi se v mnoha ohledech podobá. Je mu 19 let a v podobném věku jsou i zbylí čtyři fotbalisté, kteří z Lomé přicestovali - krajní bek, stoper a dva záložníci. Budeme je testovat ještě 15 dní, abychom mohli jejich kvality dobře zhodnotit," uvedl Pedro Coria, který je ve Valladolidu zodpovědný za mládežnické týmy.

Pokud by Anthony Adebayor zástupce Pucely přesvědčil, začal by sezónu 2011/2012 v rezervním týmu Valladolidu. Ten působí v Tercera División, kde stráví i nadcházející ročník, neboť dvě kola před koncem základní části ztratil šanci na účast v play-off.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace