Vallejo a Mayoral odešli na hostování, Baleův přestup do Číny padl. James možná zůstane

Gareth Bale (© marca.es)

Real Madrid v uplynulých dnech na rok opustili Jesús Vallejo a Borja Mayoral, naopak budoucnost Garetha Balea stále zůstává nejistá a k obratu došlo v případě Jamese Rodrígueze.

Pro 22letého Valleja nebylo místo na pozici stopera, proto se klub rozhodl jej poslat na jednoleté hostování mezi Wolves. Anglický klub nemá možnost změnit hostování v trvalý přestup.

Opce rovněž není součástí dohody s Levante, kde bude v sezóně 2019/2020 hostovat stejně starý Borja Mayoral, pro něhož nepůjde o nové dobrodružství, neboť na Ciutat působil už v ročníku 2018/2019.

Zatímco o osudech dvou mladíků je jasno, v případě Garetha Balea se situace opět zamotala. Očekávaný přestup do čínského Jiangsu Suning na poslední chvíli padl. Podle některých zdrojů na přání hráčovy rodiny, která do Asie nechtěla, podle jiných transfer zablokoval Real Madrid. Bale neodcestoval s týmem do Německa na přípravný Audi Cup, není však hlášen další zájemce o jeho služby.

Hned dva nápadníky má naopak James Rodríguez, a to Neapol a Atlético. Jenže dlouhodobé zranění Marca Asensia vše změnilo a Real Madrid možná zvolí Kolumbijcovo setrvání na Bernabéu, byť s ním trenér Zinédine Zidane původně do svých plánů nepočítal. Podle deníku AS už dokonce bylo Jamesovi sděleno, že neodejde.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace