Valverde ve Valencii končí. Nahradí ho Đukić?

Ernesto Valverde (© marca.es)

Valencia prohrála v posledním kole Primery v Seville 3-4 a musí zapomenout na miliony z Ligy mistrů. Krátce po zápase potvrdil Ernesto Valverde, že v klubu končí.

Devětačtyřicetiletý kouč sice dostal od vedení Valencie nabídku na prodloužení smlouvy, avšak odmítl. Důvodem je podle jeho slov nestabilita, která na Mestalle panuje poté, co skončil ve funkci prezident Manuel Llorente.

"Odcházím zejména kvůli nestabilitě uvnitř klubu, která se mě hodně dotýká. Je to mé osobní rozhodnutí, které považuji za nejlepší, i když bylo těžké ho učinit. Je mi líto, že jsme nepostoupili do Ligy mistrů," uvedl Valverde.

Zatímco budoucnost Valverdeho je spojována zejména s Athleticem, i když on sám odmítl, že by již s někým jednal, jeho pozici na lavičce Valencie by mohl zaujmout Miroslav Đukić. Sedmačtyřicetiletý Srb bude volný, neboť s předstihem oznámil, že si bude hledat nové angažmá, neboť potřebuje další výzvu. Najde ji ve Valencii?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace