Valverde zatím neví, jestli zůstane v Barceloně i pro příští sezónu

Ernesto Valverde (© marca.es)

Ernesto Valverde promluvil o své budoucnosti v roli trenéra Barcelony.

Čtyřiapadesátiletý lodivod prozatím nemá jasno, jestli na Camp Nou zůstane i pro sezónu 2019/2020. Vše podle něj bude záležet na aktuálních okolnostech.

"Příští sezóna? Nevím, co bude. Ve fotbale nikdy nevíte, co se stane. Nemůžete si dovolit přemýšlet dlouhodobě. I dva měsíce jsou dlouhá doba, pocity se mění na základě výsledků. Když se vyhrává, vše je skvělé, ale když se nedaří, všichni jsou smutní a mluví se o vás. Chci, aby klub i hráči byli s mojí prací spokojení, ale ve fotbale nikdy nemáte žádné záruky. Pokud nesplníme cíle v domácích soutěžích i v Evropě, pozornost se upře na trenéra. Tak to zkrátka je," řekl Valverde.

Někdejšímu kouči Athleticu se v Barceloně daří. V první sezóně získal s katalánským celkem ligový titul i Copu, letošní sezónu začal výhrou v Supercopě a v La Lize se i přes některé výpadky drží na prvním místě. Největší zklamání zažil v minulém ročníku Ligy mistrů po předčasném vypadnutí s AS Řím.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace