Valverdemu se nelíbí, že přestupové období končí ve Španělsku až po začátku ligy

Ernesto Valverde (© sport.es)

Ernesto Valverde si na dnešní tiskové konferenci postěžoval, že ve Španělsku končí přestupové období až po začátku ligy.

Například v Anglii je s transfery konec už na začátku srpna, tedy před startem soutěže. Španělsko patří mezi země, kde se může obchodovat s hráči až do 2. září, ještě dva týdny po prvním ligovém kole.

"Samozřejmě, že není příjemné, když nemáte uzavřený kádr v době začátku ligy," řekl Valverde. "Normální je, že když začínáte soutěž, sezónu, víte, s jakými fotbalisty můžete počítat. Alespoň já si myslím, že by to tak mělo být."

Budoucnost 55letého kouče byla po minulé sezóně zpochybňována, nakonec však ve funkci zůstal a je připraven usilovat s Barcelonou o třetí ligový titul v řadě. Kritiku na nezáživnou hru bere s nadhledem: "Chceme třetí titul v řadě, což se v klubové historii mnohokrát nepovedlo. Všichni máme za cíl hrát lépe, někdy se to povede, někdy ne. Pokud mě někdo bude porovnávat s Georgem Clooneym, budu to mít těžké. V tomto případě nás porovnávají s nejlepší Barcelonou historie. Chceme být co nejlepší v rámci našeho stylu."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace