Van Nistelrooy se vrací do Španělska, získala ho Málaga

Ruud van Nistelrooy (© as.com)

Málaga ulovila v letním přestupovém rybníku první velkou rybu, jako volný hráč se klubu z Andalusie upsal Ruud van Nistelrooy.

Dohoda, která byla oficiální potvrzena, zní na jeden rok s opcí na další. Ta bude automaticky naplněna v případě, že nizozemský veterán odehraje nespecifikovaný počet zápasů.

Za měsíc 35letý forvarda naposledy působil v Hamburgu. V německém celku odmítl prodloužit kontrakt, protože ho vedení během ledna odmítlo uvolnit do Realu Madrid. Právě v Bílém baletu se během svého prvního španělského angažmá setkal s Manuelem Pellegrinim, současným koučem Málagy.

Van Nistelrooy si udělal jméno v Anglii, v dresu Manchesteru United, kam přestoupil z PSV Eindhoven, se třikrát stal nejlepším kanonýrem Ligy mistrů.

"Jsem šťastný, že se vracím do Španělska. Stanu se součástí velmi zajímavého projektu, který má velké šance stát se úspěšným," zněla první Van Nistelrooyova slova v novém klubu. Představen fanouškům bude na stadionu La Rosaleda dnes ve 20 hodin.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace