Vancouver Whitecaps se zajímá o Edena Hazarda

EDen Hazard v dresu Realu Madrid

Belgický reprezentační útočník Eden Hazard, se nikdy po svém přestupu do Realu Madrid nedostal do formy odpovídající očekávání a tak se každý půlrok spekuluje o jeho odchodu. Přestože sám hráč vyjádřil přání zůstat v Madridu a odehrát zde i zbývající rok své smlouvy, zdá se, že o něj mají zvýšený zájem kluby Major League Soccer.

Podle zpráv ze zámoří se o služby dvaatřicetiletého Edena Hazarda zajímá Vancouver Whitecaps, který se tak přidal k Montrealu, jež projevil o belgického útočníka zájem již dříve. Kanadský klub i další zájemci si ale budou muset počkat na definitivní rozhodnutí hráče v letním přestupovém období, jež se dostal na okraj zájmu klubu a do zápasů prakticky nezasahuje.

V letošní sezóně odehrál pouze deset utkání, ve kterých zaznamenal jednu branku a dvě asistence. Taková čísla jsou v rozporu s velkým očekáváním, s jakým Real Madrid hráče v roce 2019 angažoval. Od svého příchodu z Chelsea se Eden Hazard snažil udržet v kondici a dostat se do sestavy, nicméně z celkového součtu 76 odehraných utkání má jako útočník na svém kontě pouze sedm branek a dvanáct asistencí, což z něj dělá jednoho z nejméně úspěšných útočníků Bílého baletu.

Po sezóně vstoupí belgický útočník do svého posledního roku smlouvy v Realu, a přestože je jeho záměrem ve španělské lize zůstat i v příští sezóně, začíná se stále více konkretizovat možnost jeho přesunu do MLS, kam před sezónou zamířil také jeho bývalý spoluhráč, Gareth Bale, aby následně po v lednu 2023 ukončil aktivní kariéru.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace