Varane přestoupil do Realu Madrid

Raphaël Varane (© marca.es)

Real Madrid oficiálně ohlásil čtvrtou letní posilu, z Lens přichází mladý stoper Raphaël Varane.

Osmnáctiletý fotbalista dnes přicestoval do hlavního města Španělska, podrobil se lékařské prohlídce a podepsal v novém působišti smlouvu do roku 2017. Do Francie poputuje výměnou částka okolo 10 milionů eur.

Varaneho doporučil Zinedine Zidane, jenž je pravou rukou prezidenta Realu Madrid Florentina Péreze. Podle bývalého záložníka jde o nástupce Laurenta Blanca, jemuž se díky vůdcovským schopnostem přezdívalo Le Président.

Rodina se Varaneho snažila přesvědčit, aby před přestupem do některého z velkoklubů ještě nějakou dobu setrval v Lens, samotného hráče ale tak nadchlo sportovní centrum Realu Madrid Valdebebas, že nechtěl otálet. "Jsem z přestupu šťastný," uvedl pro španělská média.

Varane, jenž byl také v hledáčku PSG nebo Manchesteru United, se po Callejónovi, Nuri Şahinovi a Hamitu Altıntopovi stal čtvrtou novou tváří Realu Madrid v průběhu letního přestupového období.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace