Ve finále Copa del Rey si to rozdá Barcelona se Sevillou

Získá Barcelona Copa del Rey počtvrté v řadě? (© marca.es)

Finále letošního ročníku Copa del Rey již zná obsazení. Barcelona si to o Královský pohár rozdá se Sevillou.

Sevilla v semifinálovém dvojzápase přetlačila Leganés, největší překvapení letošního ročníku. Po remíze 1-1 ze stadionu Butarque o svém postupu rozhodli Andalusané v domácí odvetě, kterou díky brankám z úvodu a závěru střetnutí vyhráli 2-0.

Barcelona si z Camp Nou odvezla na Mestallu těsné vítězství 1-0 a houževnaté Netopýry z Valencie porazila i v odvetě na jejich trávníku, tentokrát 2-0. První trefou po přestupu z Liverpoolu se blýskl Philippe Coutinho, v zápase debutovala další posila Katalánců Yerry Mina.

Pro Barcelonu jde o rekordní pátou finálovou účast v řadě, ve třech posledních uspěla. V sezóně 2015/2016 na stadionu Vicente Calderóna proti Seville, a sice 2-0 po prodloužení. Letošní finálové střetnutí je na programu 21. dubna, jeho dějiště teprve bude určeno. Největší šance se dávají novému stadionu Atlética Madrid Wanda Metropolitano.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace