Ve Španělsku nepouštějí rozhodčí hru a pískají i minimální kontakt, hodnotí Fekir

Nabil Fekir (© as.com)

Nabil Fekir zhodnotil nejen své dosavadní výkony po přestupu do Betisu, ale také španělské rozhodčí.

Podle francouzského ofenzivního fotbalisty jsou arbitři v La Lize oproti Ligue 1 přísnější: "Mezi španělskou a francouzskou ligou jsou velké rozdíly, i když jde o blízké země. Vše na hrací ploše je jiné - rychlost a kvalita, které jsou tady větší. Myslím, že španělský fotbal mi sedí více. Ale rozhodčí tady nepouštějí hru, pískají i minimální kontakt. Jsou přísnější. Ve Francii nechají hru více plynout a být kontaktnější."

Fanouškům Betisu 26letý Fekir slíbil, že jeho výkony budou mít vzrůstající tendenci: "Vím, že mohu být ještě mnohem lepší. Ze začátku mi změna dělala potíže, protože jsem měl fyzické problémy. Měl jsem dobré chvíle, ale věřím, že mohou být ještě lepší. Ještě jsme neviděli nejlepšího Nabila a věřím, že ho najdeme ještě do konce letošní sezóny."

Působení v zelenobílé části Sevilly si Fekir pochvaluje: "Betis je jedinečný, stadion je vždy zaplněný, ať hrajeme proti Barceloně nebo jinému soupeři. Fanoušci jezdí i na venkovní zápasy, což mě překvapilo. Jsem v regionu šťastný, město i klub se mi líbí."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace