Večer brazilských mladíků. Mohou z nich být hvězdy, tuší Lucas Vázquez

Dojatý Vinícius po vstřelené brance (© marca.es)

Vítězství Realu Madrid nad Osasunou 2-0 režírovali mladíci z Brazílie - Vinícius Júnior a Rodrygo Goes, kteří se postarali o obě branky.

První jmenovaný otevřel skóre v prvním poločase a trefil se poprvé od února, při oslavě gólu se přímo na trávníku neubránil slzám. Rodrygo přidal pojišťující zásah ve druhém poločase po skvostném zpracování míče a průniku do vápna, na hřišti byl v tu chvíli při ligovém debutu pouhých 95 vteřin.

"Dojalo mě to, protože trvalo moc dlouho, než jsem byl znovu sám sebou. Nebyl jsem tak šťastný jako v minulé sezóně. Hodně jsem pracoval, gól udělal radost mně i mé rodině," uvedl 19letý Vinícius, jemuž se ale do gólu nedařilo, často kazil a fanoušci na něj několikrát pískali. "Byli v právu, protože jsem nehrál dobře. Ale snad se vše otočí."

Spokojený byl i o rok mladší Rodrygo: "Debut a gól, to mi zůstane v paměti po zbytek života. Jsem šťastný od chvíle, co jsem součástí Realu Madrid, ale gól moji radost ještě vylepšil. V Realu Madrid je na vás vyvíjen velký tlak, ale už chápu, že je potřeba odprostit se od toho, co říkají lidé zvenku. Když se daří, není vše tak skvěle, když se nedaří, není nic tak hrozné. Budu i nadále tvrdě pracovat, abych si vysloužil důvěru trenéra."

Velkou budoucnost předpovídá oběma nadějným Kanárkům Lucas Vázquez: "Máme z Viníciuse radost. Je to skvělý kluk, který pracuje na maximum. To samé platí u Rodryga, jsou to výborné posily. S postupem času se ještě budou zlepšovat, mohou z nich být hvězdy."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace