Věděl jsem, že mi rozhodčí kartu za zdržování nedá, překvapil Yuri

Yuri Berchiche (© marca.es)

Yuri Berchiche je hrdinou Athleticu, právě jeho gól proti Granadě poslal baskický klub do finále Copy proti regionálnímu sokovi Realu Sociedad, v jehož řadách rovněž působil. Třicetiletý obránce ale zaujal i nečekaným prohlášením.

Společně s Iñaki Williamsem a Íñigem Martínezem Yurimu hrozilo, že by v případě napomenutí žlutou kartou od rozhodčího Del Cerra Grandeho o finále přišel. Samotný fotbalista však uvedl, že se této možnosti nebál.

"Věděl jsem, že mi rozhodčí kartu za zdržování nedá. A ani jsem to neudělal. Bral v potaz, že mně, Iñakimu a Íñigovi hrozí vykartování. Před zápasem jsme se s ním bavili a řekl nám, ať si neděláme starosti, že pokud mu pomůžeme, bude to brát v potaz. Nakonec jsme všichni spokojení, protože jdeme do finále bez trestu," uvedl 30letý bek.

"Tento rozhodčí je podle mého názoru velmi dobrý," dodal Yuri, jenž byl z postupu do finále nadšený. "Baskické finále je krásné. Pro region to bude historické. Mám rád oba kluby, protože mě toho hodně naučily. Mám radost, že se Real Sociedad dostal do finále, ale kéž bychom ho vyhráli my."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace