Vedení ligy vyšetřuje zápas mezi Levante a Deportivem

José Javier Barkero (© as.com)

Něco nebylo v pořádku. Takový dojem získalo vedení LFP (Ligy profesionálního fotbalu) z dubnového utkání mezi Levante a Deportivem.

Hosté bojující o přežití v nejvyšší soutěži vyhráli na Ciutat de Valencia 4-0. Levante, které už má prakticky jistou záchranu, předvedlo v zápase mizerný výkon, Deportivo se tak na důležité tři body příliš nenadřelo. A to je trnem v oku LFP, která začala střetnutíí vyšetřovat, zda-li nebylo zmanipulované. Celou věc se chystá předat státnímu zastupitelství.

Pokud by se potvrdilo, že někteří hráči byli uplaceni, hrozí jim zákaz činnosti až na pět let. Klub by pak mohl přijít o několik bodů v tabulce, případně být přerazen o soutěž níže.

Výkon ve zmíněném zápase se nelíbil ani José Javieru Barkerovi. Zkušený záložník obvinil spoluhráče, že nenechávají na hřišti vše. Dnes se za svá slova omluvil: "Omlouvám se Sergiu (Ballesterosovi), Gustavu (Munúovi), Juanluovi a Juanfranovi, protože jsem poškodil jejich obraz, jména a rodiny, což si po tom všem, co pro klub udělali, nezaslouží. Spletl jsem se. Nařkl jsem je z něčeho, co nebyla pravda."

Barkero údajně požádal klub, aby jej v létě uvolnil. Spory v týmu se dotýkají i trenéra Juana Ignacia Martíneze, podle zpráv z médií mu kvůli tomu nebude prodloužena smlouva.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace