Vem si příklad z Messiho, nabádá Cristiana Ronalda Pandiani

Walter Pandiani a Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Útočník Osasuny Walter Pandiani se ostře pustil do Cristiana Ronalda z Realu Madrid.

"Cristiano má o kolečko méně. Měl by si vzít příklad z Messiho a mít více pokory, přestat se svým drzým chováním. Každý týden vytváří nějaké spory, zasloužil by si trest," uvedl El Rifle.

"Měl by se podívat na nejlepšího hráče světa a zkusit se od něj něco přiučit. V Madridu by se pak měli zamyslet, proč se Barceloně tleská, zatímco na ně se píská. Samozřejmě, že někteří fotbalisté Realu Madrid si to nazaslouží, doplácejí na chování Cristiana."

Pandiani se dostal s Cristianem Ronaldem do křížku při poločasovém odchodu do kabin ve víkendovém duelu na Reyno de Navarra. Na Portugalcův dotaz, jaký má v Osasuně plat, Pandiani odpověděl, že má na kontě více získaných trofejí.

"Tak to bylo. Až vyhraje Copa del Rey a Supercopu, tituly, které jsem ve Španělsku získal já, tak se s ním můžu bavit. Těch 602 eur by měl zaplatit Cristiano, protože to byl on, kdo míče na tribunu kopl," dodal Pandiani k trestu, který byl Osasuně udělen za opakované vhození druhého míče fanoušky na hrací plochu, kvůli čemuž musela být hra přerušována.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace