Vermaelen lituje, že nemůže hrát alespoň za barcelonskou rezervu

Thomas Vermaelen v dresu reprezentace (© marca.es)

Thomas Vermaelen je jediným obráncem Barcelony, který v letošní sezóně ještě neodehrál ani minutu. Neztrácí ale naději, že se věci změní k lepšímu.

Jedenatřicetiletý stoper, jehož Barcelona koupila z Arsenalu před třemi roky, je navíc často zraněný, což mu možnost získat čas na trávníku ještě více komplikuje. Přesto ho Barcelona v létě odmítla uvolnit.

"Vedení klubu řeklo, že mě nepustí. Musel jsem zůstat, přestože o mě mělo zájem několik klubů, například Anderlecht nebo Everton. Teď nehraji, takže jsem ve složité situaci. Nemohu hrát ani za Barçu B, abych nabral formu, protože to pravidla neumožňují. Je to nešťastná situace," uvedl Vermaelen.

Zkušený fotbalista přesto věří, že jeho čas na Camp Nou přijde: "Pokud teď nastoupím za reprezentaci, tak alespoň v Barceloně uvidí, že jsem připraven, až mě budou potřebovat. Klub jako Barcelona musí mít čtyři pět stoperů, může přijít zranění nebo trest a s ním i šance, abych se znovu objevil v zápasové nominaci. Trenér mi řekl, že je spokojený s tím, jak trénuji. Vše může nabrat rychlý spád. V současné chvíli nejdou věci dobrým směrem, ale už za týden může být vše jinak."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace