Většina letních posil obsadila role náhradníků

Hércules na rozdíl od jiných v létě zabodoval. (© as.com)

Blíží se lednové přestupového okno, které dává klubům možnost napravit letní omyly. A těch bylo hodně...

Účastníci Primera División utratili během slunných měsíců za nové tváře 271 milionů eur. Ve většině případů to ale nebyly dobře vynaložené prostředky, neboť 68 procent posil nepatří do základní sestavy svého týmu.

Odehráno je zatím 16 kol, tedy 1440 minut. Všechny je neodehrála žádná z nových tváří. Nejvíce se jim blíží De Guzmán z Mallorcy. Ricardo Costa (Valencia), Cortés (Hércules), Stadsgaard (Málaga), Carvalho (Real Madrid) a Villa (Barcelona) jsou další, kteří na hřišti strávili drtivou většinu z této cifry.

Pokud jde o kluby, ruce si mnou Hércules, Levante, Racing, Málaga, Villarreal a Real Madrid, kterým se posily povedly a patří mezi hlavní opory. Di María, Özil, Carvalho, Borja Valero, Marchena, Trézéguet nebo Valdez jsou jména, která patří mezi vůbec nejlépe hodnocené.

Mattioni, Riesgo, Ifrán či Malagueño naopak v nových působištích ještě ani nedebutovali. Pedro León, Canales, Guarente, Cigarini, Mehmet Topal nebo Mascherano jsou zklamáním a přidělávají sportovním ředitelům klubů vrásky na čele. Většina posil neposiluje...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace