Víctor Valdés budoucnost neřeší, přestup ale nevylučuje

Víctor Valdés (© marca.es)

Dalším, koho by si Barcelona v následujících týdnech ráda pojistila novým kontraktem, je Víctor Valdés. Se zkušeným gólmanem se ale očekávají složitá jednání.

Stejně tomu bylo před podpisem současné smlouvy, která má platnost do roku 2014. Hráčův agent Ginés Carvajal si tehdy veřejně postěžoval, že představy obou stran byly dlouho hodně vzdálené.

Samotný Víctor Valdés budoucnost neřeší, nevyulučuje však možnost změny působiště: "Ukončit tady kariéru? To ukáže až čas, ale nevylučuji možnost přestupu do jiné ligy a kultury. Ale v současné chvíli budoucnost neřeším."

Reprezentační gólman je častým terčem kritiky, což se mu nelíbí: "Už mě to nepřekvapuje. Moje výkonnost byla vždy zpochybňována. Je to neustále to samé. Pozice brankáře je na kritiku jako dělaná, sám jsem to poznal na řadu způsobů."

Brzy 31letý Víctor Valdés pobírá v Barceloně roční plat 6 milionů eur. Podle spekulací španělského tisku by v nové smlouvě tuto cifru rád viděl navýšenou na 8 milionů eur, což je částka, která chodí na konto Ikeru Casillasovi. Pokud by k dohodě došlo, stal by Valdés jedním z nejlépe placených hráčů katalánského celku.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace