Vietto bude hostovat ve Valencii, Simeoneho jeho odchod štve

Diego Simeone a Luciano Vietto (© marca.es)

Luciano Vietto se nedokázal prosadit v barvách Atlética a druhou polovinu sezóny stráví na hostování ve Valencii, která již vše oficiálně potvrdila.

V novém působišti se Vietto již podrobil zdravotní prohlídce a podepsal smlouvu. Netopýři si zajistili i možnost získat hráče na trvalý přestup, a to za částku okolo 14 milionů eur.

"Jsem šťastný, protože jsem do Valencie hodně chtěl. Kéž by se mi pod vedením Marcelina opět dařilo," uvedl 24letý argentinský útočník, jenž se se současným trenérem Valencie setkal již ve Villarrealu, kde se za jeho éry blýskl parádními výkony a 20 góly ve 48 utkáních. Valencia nyní pracuje na tom, aby veškeré náležitosti byly vyřízeny do víkendu a Vietto mohl být povolán na sobotní zápas proti Gironě.

Nepříliš nadšený je naopak z Viettova odchodu kouč Atlética Diego Simeone: "Mluvil jsem s ním, přeji mu jen to nejlepší. Štve mě, že odchází, protože se mu střelecky nedařilo v klubu, který nemůže čekat. Patřil mezi naše nejlepší fotbalisty. Mám ho rád jako člověka a jako hráč je prvotřídní. Je škoda, že nedokázal svou hru proměnit v góly."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace