Villarreal dál posiluje, koupil Funese Moriho. Roger odchází

Funes Mori (© marca.es)

Villarreal potvrdil jméno další posily pro nadcházející sezóny, z Evertonu koupil Funese Moriho.

Sedmadvacetiletý argentinský stoper či levý bek, který má zkušenosti i z národního týmu, přestoupil na Estadio de la Cerámica z anglického Evertonu. Hodnota transferu nebyla zveřejněna, média spekulují o 8 milionech eur. Smlouva byla podepsána na dobu čtyř let.

Funes Mori prožil úspěšný start velké kariéry v dresu River Plate, s nímž dosáhl na triumfy v soutěžích Copa Libertadores (2015), Copa Campeonato (2014), Copa Sudamericana (2014) a Recopa Sudamericana (2015). To vše s bilancí 92 startů a 8 branek za legendární klub. Everton opouští se statistikou 67 zápasů a 5 gólů. Villarreal, který již dříve posílili Gerard Moreno a Toko Ekambi, si na 186 centimetrů vysokém Morim cení zejména univerzálnosti, spolehlivosti a hry ve vzduchu.

Žlutá ponorka zároveň informovala, že za blíže nespecifikovanou částku prodala útočníka Rogera Martíneze do klubu América. Třiadvacetiletý Kolumbijec ve Villarrealu hostoval od ledna z Jiangsu Suning, v březnu pak španělský celek využil opci na trvalý přestup. Přesto Roger opět mění působiště.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace