Villarreal koupil Zapatu a Edu Ramose a uvolnil Marcana a Cristóbala

Cristián Zapata (© as.com)

Čtyři změny oficiálně hlásí ve svém kádru Villarreal. Směrem do klubu zamířili Cristián Zapata a Edu Ramos, z něj pak Iván Marcano a Cristóbal Márquez.

Čtyřiadvacetiletý Cristián Zapata přichází z italského Udinese výměnou za 7 milionů eur. V novém působišti podepsal smlouvu na pět let.

Kolumbijský reprezentant, jenž může hrát ve středu i na krajích defenzivní formace, se ke spoluhráčům z Villarrealu připojí se zpožděním, neboť právě hájí barvy své země na probíhajícím mistrovství Jižní Ameriky Copa América.

Edu Ramos je další novou tváří v kádru Žluté ponorky. Devatenáctiletého záložníka získal Villarreal z Málagy, v jejímž dresu se v sezóně 2009/2010 stal nejmladším fotbalistou klubu, který zasáhl do nejvyšší soutěže. Andalusané si díky klauzuli ve smlouvě zajistili možnost koupit hráče zpět.

El Madrigal nebude ani v letošní sezóně domovem pro Ivána Marcana. Tu loňskou strávil na hostování v Getafe, nyní byl na rok zapůjčen do řeckého Olympiakosu.

Prostředí mění také Cristóbal Márquez. Sedmadvacetiletého záložníka, který se po přesunu z rezervy do prvního týmu nedokázal pod vedením Juana Carlose Garrida prosadit do sestavy, koupil ukrajinský celek Karpaty Lvov.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace