Villarreal propustil Garrida. Nahradí ho Míchel?

Juan Carlos Garrido (© marca.es)

Villarreal na své oficiální webové stránce oznámil, že odvolal z funkce trenéra Juana Carlose Garrida.

Dvaačtyřicetiletý kouč působil na lavičce Žluté ponorky od února 2010, kdy mužstvo přebral po Ernestu Valverdem, a vedl si dobře. Protlačil Villarreal do Ligy mistrů a Španělsko si získal pohledným kombinačním fotbalem.

V letošní sezóně se však celku z Valencie nevedlo. V základní skupině Ligy mistrů nedokázal získat ani bod a stal se proto nejhorším španělským účastníkem historie prestižní soutěže, v Primeře se potácí na hranici sestupu. Pohár trpělivosti vedení přetekl po nečekaném vypadnutí z Copy s třetiligovým Mirandésem.

"Mé odvolání chápu a očekával jsem ho. S prezidentem jsme si podali ruce. Vděčím Villarrealu za vše, co mi dal. Letos jsme bohužel byli otřesným a ostudným týmem, je to neomluvitelné. Nemyslím si ale, že by hráči úmyslně prohrávali, abych byl zbaven funkce. Prostě to nefungovalo a špatné výsledky se na nich podepsali," uvedl Garrido.  

Nejžhavějším kandidátem na uvolněný post je podle španělských médií o šest let starší Míchel, jenž v nejvyšší soutěži vedl Getafe a v současné době je bez angažmá.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace