Villarreal se i přes výhru nad Portem s Evropskou ligou loučí

Diego López (© marca.es)

Villarreal v odvetě semifinále Evropské ligy zdolal Porto 3-2, po porážce 1-5 z prvního zápase se však se soutěží loučí.

Villarreal vstoupil do utkání dobře, přestože ze základní sestavy vypadl ne zcela stoprocentně fit Borja Valero. Juan Carlos Garrido vsadil na hru se třemi útočníky. Byl to však Cani, kdo v 17. minutě poslal Žlutou ponorku do vedení. El Madrigal začal věřit v obrat.

Jenže přišla 40. minuta a Hulk za nechtěné spolupráce Musacchia, jenž jeho střelu za hranicí vápna tečoval mimo dosah Diega Lópeze, domácím ukázal, že ne všechny sny se plní. Villarreal šel do druhého poločasu s vědomím, že aby dostal utkání alespoň do prodloužení, musí vstřelit čtyři branky.

Stal se přesný opak. Perfektní kontr hostů zakončil přihrávající Guarín a skórující Falcao, noční můra Villarrealu v tomto dvojzápase, ve kterém si připsal pět gólů.

Žlutí se s evropskou ligou přesto rozloučili důstojně a se vztyčenou hlavou, protože Capdevila a Rossi z pokutového kopu skóre otočili. Výhra 3-2 měla daleko k postupovému výsledku, přesto má proti silnému sokovi svou váhu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace