Villarreal si zahraje semifinále Evropské ligy

Radost Villarrealu (© as.com)

Villarreal zdolal Twente i podruhé, po domácí výhře 5-1 se posádka Žlutá ponorky radovala v odvetě z triumfu 3-1.

Nizozemci si chtěli napravit reputaci po debaklu z El Madrigal, Diego López musel poprvé zasahovat ve 14. minutě, kdy ho vyzkoušel aktivní Bajrami. Hosté odpověděli možností Maria Gaspara po pasu Rossiho, míč se ale pouze otřel o boční síť.

Minuty plynuly, což vyhovovalo hostujícímu celku, který pevně kráčel za postupem. Problémy nastaly pro partu Juana Carlose Garrido pouze v závěrečné fázi první poločasu, kdy se po povedené akci Ruize a Janssena prosadil Bajrami. Nebezpečný střílený centr stejného fotbalisty adresáta nenašel, do kabin se tak šlo za stavu 1-0 pro domácí.

Odpor Twente dokázal Villarreal zlomit po změně stran. Jako rozhodující se ukázala Rossim proměněná penalta za faul na Wakasa, po kterém byl vyloučen Tiendalli. Další nedovolený zákrok, tentokrát na Hernána Péreze, znamenal výhodu pokutového kopu pro Marca Rubéna, ani druhý forvard Villarrealu nezaváhal.

Na konečných 3-1 upravil v samotném závěru Cani. Villarreal snadno postupuje mezi nejlepší čtyřku, v semifinále vyzve ve skvělé formě hrající Porto, největšího favorita na celkový triumf.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace