Villarreal si zkomplikoval cestu do Ligy mistrů

Villarreal bude muset na El Madrigal zvítězit (© as.com)

Odense se postaralo o překvapení, když v prvním zápase čtvrtého předkola Ligy mistrů zdolalo Villarreal 1-0.

Prodrat se do Ligy mistrů, to je vždy těžký úkol, což posádka Žluté ponorky v Dánsku poznala. Villarrealem byl lepším a nebezpečnějším týmem, jenže v bitvě o miliony rozhoduje i bojovnost a štěstí. A to bylo na straně Odense. Garridovi svěřenci tak musí v odvetě na stadionu El Madrigal vyhrát minimálně o dva góly.

Prvních dvacet minut se Villarreal nemohl dostat do tempa, na Odense bylo patrné, že je více rozehrané. Poté však přišly chvíle Borji Valera, Rossiho a Nilmara, kteří v průběhu zápasu ukázali, že si zachovali formu z loňské sezóny, útočný trojlístek Villarrealu byl k nezastavení. Právě tomuto triu patřila většina šancí.

Tu první měl Rossi, skvělý pas Borji a tvrdá rána Caniho také volala po změně skóre. Italský útočník se opět dostal do zakončení po změně stran, ale neměl potřebnou mušku. Nilmara vychytala v akci jeden na jednoho Wessels.

Jediný gól tak dalo Odense v závěru, přestože to byla jeho jediná nebezpečná akce po změně stran. Zapata při svém debutu v oficiálním zápase udělal hrubku, kterou s přehledem potrestal Andreasen. Villarreal čeká v odvetě těžký úkol nepříznivý stav otočit.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace