Vítejte na Španělském fotbale 2.0

Španělský fotbal v novém.

S radostí vám představujeme novou verzi našeho portálu, která řadu funkcí vylepšuje a další přidává.

V první řadě bychom vám rádi poděkovali za vaší podporu a trpělivost, které nás stále ženou dopředu. S přechodem na novou verzi webu byla spojena ne tak častá aktualizace toho původního. To je minulost, nyní se můžete těšit na více článků o vašich oblíbených hráčích či týmech.

Kromě modernizace po grafické stránce nabízí nová verze Španělského fotbalu také propracovanější systém statistik a soutěží. Řečí čísel tentokrát nebude mluvit pouze Primera División, ale detailně bude sledována také Segunda División, národní tým a španělští zástupci v pohárové Evropě.

K dnešnímu dni je aktualizována statistika Primera División (viz odkaz, odkaz, odkaz), zbylé soutěže budou do systému zapracovány v nejbližší době. Přepracovány a vylepšeny byly detaily klubů a hráčů. Jelikož jde o časově velmi náročný proces, žádáme vás o trpělivost.

Hlavní částí našeho webu zůstává i nadále Primera División a Segunda División. A abyste nemuseli brouzdat internetem, připravili jsem pro vás novinku v podobě videosestřihů každého zápasu těchto soutěží. Ten bude součástí reportu v detailu každého utkání pouze několik hodin po jeho odehrání.

Tím ale výčet novinek zdaleka nekončí. Nově nabízíme televizní program, samozřejmě pouze s výběrem sportovních pořadů, livescore , kalendář zápasů na daný den nebo denně aktualizovanou FIFA tabulku.

Připravujeme také slibované blogy, prostřednictvím kterých budete moci vyjádřit svůj názor na aktuální dění. Novinkou je také rubrika Poradna, kde uděláme vše pro to, abychom zodpověděli vaše různorodé dotazy o španělském fotbale. Řadu dalších malých vylepšení jistě najdete sami, například související odkazy u článků, karma, kterou můžete přidávat či ubírat u každého příspěvku, rozšířené volby v profilu uživatelů, jejichž součástí jsou odkazy na uživatelova videa, umístění v tipovačce a kvízech... Prostě vše je daleko lépe "propleteno".

Na přelom roku se chystá oznámená Fantasy liga, kde si každý vytvoří svůj tým, se kterým bude sbírat body za branky, výhry...

Věříme, že budete se Španělským fotbalem 2.0 spokojeni a změny uvítáte. Ještě jednou vás prosíme o trpělivost, některé části webu se stále dolaďují.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace