Vitolo po návratu na Pizjuán: Myslel jsem, že to bude horší

Marca

Vitolo se ve včerejším utkání proti Seville poprvé od kontroverzního přestupu do Atlética objevil na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána jako hráč soupeře, a to v dresu Las Palmas, kde do ledna hostuje.

A přestože domácí fanoušci počastovali reprezentačního fotbalistu pokřiky "Vitolo, jsi krysa", "Vitolo, ha*zle, pryč z Nerviónu" či "Vitolo, umři", samotný hráč uvedl, že čekal ještě horší přivítání.

"S členy týmu mě stále pojí silné pouto. Když jsem šel do šatny hostů, byl to zvláštní pocit. Naštvání fanoušků chápu, je to normální. Myslím, že se chovali korektně. Myslel jsem, že to bude horší. Je to složitá situace, do které se nikdo nechce dostat, ale k fotbalu to patří. Přestupu nelituji, bylo to sportovní rozhodnutí. Jednou řeknu, jak to vše bylo, ale teď ještě ne," prohlásil Vitolo.

Vitolo se v létě vyplatil ze smlouvy, aby mohl přestoupit do Atlética Madrid, přestože se o den dříve dohodl se Sevillou na prodloužení smlouvy. Mezi všemi stranami to od té doby vře, andaluský klub nepříklad odmítl tradiční předzápasový oběd s představiteli soupeře, navíc chystá na samotného Vitola, Atlético i Las Palmas žalobu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace