Vrátí se Dani Ceballos nebo Fabian Ruiz do Realu Betis?

Real Betis

Španělský prvoligový klub, Real Betis, by rád v letním přestupovém termínu posílil záložní řadu. Nabízí se mu několik variant. Jak Fabian Ruiz tak jeho bývalý spoluhráč z Betisu, Dani Ceballos, nejsou ve svých klubech stroprocentně spokojeni a předpokládá se, že v létě změní angažmá. Dočká se Real Betis návratu svých odchovanců?

Real Betis se oficiálně přihlásil do boje o šestadvacetiletého záložníka Realu Madrid, Dani Ceballose. Mladý středopolař přišel do týmu v roce 2017 a přestože to ještě před několika týdny vypadalo tak, že bude chtít s klubem podepsat novou smlouvu, situace se rychle otočila. Ceballos se po zranění z podzimu ještě zvládl vrátit do základní sestavy, ale i to už je hudba minulosti a v současnosti mu trenér Ancelotti nedává přílši prostoru.

Ceballos je v Bílém baletu zatím spokojený, ale pokud mu klub nenabídne do konce sezóny prodloužení smlouvy, rád se vrátí do svého mateřského klubu, Realu Betis. Pokud by se v Seville hráče podepsat nepodařilo, má již vedení klubu vyhlédnuté náhradní možnosti.

Na prvním místě se v tuto chvíli nachází Fabian Ruiz, který se chlubí stejným životopisem. Do fotbalového světa nakouknul v Realu Betis, než přes Neapol doputoval do PSG. V klubu patří mezi oporu záložní řady, nicméně jeho čísla neodpovídají výkonům, které předváděl v Neapoli. Do tisku navíc unikla informace o tom, že se Fabian Ruiz již spojil se svým bývalým klubem a vyjednává o možnosti návratu. O tom, zda bude pařížský klub ochoten jednat o odchodu hráče velmi napoví také volba nového trenéra. Galtier je po vypadnutí z Ligy mistrů totiž z klubu prakticky jednou nohou venku a je otázkou, jak si s hráči padne do oka jeho nástupce.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace