Vypadali jako z reprezentace, chválí svůj tým Preciado

Manolo Preciado (© as.com)

Sporting zvítězil nad Espanyolem 1-0 a udělal velký krok směrem k záchraně. Kouč Manolo Preciado proto neskrýval své nadšení.

Tým z Asturie na svém stadionu vyhrál počtvrté v řadě a popáté za sebou udržel čisté konto, v tabulce Primery se s 41 body posunul na klidné jedenácté místo.

"Jsme mužstvo, které má určitá omezení, ale dnes jako by neexistovala. Když jsem se díval na naše stopery, tak mi připadalo, že jsou z reprezentace. A to se dá říct i o zbytku týmu," chválil Preciado. "Nemám slov. Navíc pokaždé, když mohou, mě podpoří. Za to jim jsem vděčný. Je jedno, jestli je na našem kontě 12, 13 nebo 41 bodů, odhodlání, které máme, je senzační. Je to to nejlepší, co jsem jako trenér zažil. A to říkám po pěti letech radosti, zklamání, těžkých časech... Když jsem byl ve Sportingu první rok, skoro jsme sestoupili do Segundy B, ale dokázali jsme neskutečně vyhrát zápasy v oslabení jednoho dvou hráčů. Máme úžasné fanoušky, nevím, jestli jim někdy budu moci oplatit všechnu tu podporu."

Trenérovi Sportingu před několika dny zemřel otec, nedělní utkání proti Espanyolu tak pro něj bylo hodně emotivní: "Někteří blízcí už odešli, člověk za ně brečí celé dny, ale další zůstali, jako je můj syn, sestra, matka... Pro ně musíte pokračovat dál."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace