Vzal jsem si za vzor špatné hráče, lituje Soldado, že se neprosadil v Realu Madrid

Roberto Soldado (© marca.es)

Roberto Soldado v upřímném rozhovoru prozradil, že lituje období v Realu Madrid, kdy si podle vlastních slov vybral za vzor špatné hráče a nechoval se jako profesionál.

"Byl jsem dítě. Byli tam hráči jako Figo, Zidane nebo Raúl, kteří byli velkými profesionály, ale já si vzal za vzor špatné hráče. Následoval jsem ty, které jsem následovat neměl. Musíte být zodpovědný sám za sebe, vědět, kde jsou hranice. Já si myslel, že jsem lepší než Beckham. Nebyl jsem na to psychicky připravený. Stoprocentně bych byl rád, kdybych dostal v Realu Madrid šanci, ale byl jsem jako dítě, někdo mě měl vzít a dát mi facku," řekl útočník Granady, který v Realu Madrid strávil několik let, aniž by se výrazněji prosadil.

"Měl jsem o sedm kil více než teď. Když se dívám na fotky, stydím se. Nehlídal jsem se a hodně jedl. Nechápu, jak jsem si mohl myslet, že v takové formě bych mohl hrát mezi Los Galácticos. Kdybych se více hlídal a byl vyspělejší, možná bych dostal více šancí. Pořád to mám v hlavě. Pokud mi někdo podal sklenici vína, vypil jsem ji. Když jsme se dobře bavili, tak jich bylo i více. Když mi bylo sedmnáct osmnáct a někdo v jednu v noci řekl, že se jdeme bavit, tak já byl připraven jako první."

"Znal jsem v Madridu hodně lidí, oni takový život vést mohli, protože nehrali za Real Madrid. To je pochopitelné. Ale já byl profesionální fotbalista... Naštěstí mě usměrnili rodiče a má žena, kterou jsem potkal v době, kdy mi Real Madrid a otec vytyčili nějaké mantinely. Odvedli dobrou práci. Věděl jsem, že už to zašlo příliš daleko, že jsem překročil čáru," dodává Soldado.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace