Vždy budu svůj tým bránit, ale dnes ne, vybuchl Zidane po další prohře

Zinédine Zidane (© as.com)

Bídná sezóna Realu Madrid nebere konce. Bílý balet prohrál na hřišti posledního Raya 0-1 a od trenéra Zinédina Zidana se dočkal tvrdé kritiky.

"Vždy budu svůj tým bránit, ale dnes ne. Takto hrát nemůžeme a jsem za to zodpovědný i já. Nepředvedli jsme nic. Vůbec nic. Jsem naštvaný, protože náš obraz byl špatný. Musíme se omluvit fanouškům a klubu," uvedl rozzlobený Zidane.

"Všechno bylo špatně, hra i přístup. Nic jsme neudělali. Neběhali jsme, nechodili do soubojů, nic. Rayo odehrálo svůj zápas, my ne. Od první do poslední minuty jsme nepředvedli vůbec nic. Není pro to vysvětlení a omluvy."

Podle kouče Realu Madrid musí tým v závěrečných třech kolech ukázat lepší tvář: "Byl bych nejradši, kdyby už sezóna skončila. Ale zbývají tři zápasy a ty musíme odehrát lépe. Nemůžeme zakončit ligu takovými výkony. Musíme ukázat respekt vůči klubu a soupeřům a hrát lépe než dnes."

Zatímco v době, kdy Zidane vystřídal na lavičce odvolaného Santiaga Solariho, ztrácel Real Madrid na Barcelonu 12 bodů, nyní je to již 18 bodů.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace