Webó odmítl nastoupit. Chce lepší smlouvu

Pierre Webó (© marca.es)

Hned na úvod přípravného období narazila Mallorca na velký problém. Pierre Webó odmítl nastoupit do zápasu proti Hamarby.

Nejlepší střelec týmu v uplynulé sezóně, v níž nastřílel 11 ligových branek, už několik týdnů opakuje, že chce vylepšit smlouvu, aby odrážela jeho výkony.

"Mallorca lituje tohoto vážného prohřešku proti disciplinárním řádům klubu a bude hledat způsob, jak hráče potrestat," stojí v oficiálním prohlášení baleárského celku. Utkání proti švédskému Hammarby skončilo bez branek.

Samotný Webó před několika dny prohlásil, že je zklamaný přístupem Mallorcy k rozhovorům o novém kontraktu: "Setkal jsem se s vedením v naději, že něčeho dosáhnem, ale odešel jsem zklamanější, než než jsem očekával. Myslím, že si zasloužím jiné chování, protože jsem v průběhu sezóny mohl říct hodně věcí, ale nechal jsem si je pro sebe."

"Klub mi dluží hodně peněz, pro moji rodinu to byla těžká situace, přesto jsem na hřišti i v této těžké době nechal vše. Odjížděl jsem na dovolenou a první, co jsem slyšel, bylo, že jsem volný k prodeji, jako tomu bylo minulý rok. Jsem z toho všeho zklamaný."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace