Williams prodloužil smlouvu s Athleticem do roku 2025

Iñaki Williams (© marca.es)

Iñaki Williams by měl být v následujících sezónách ofenzivním tahounem Athleticu, což potvrdila dnešní zpráva o prodloužení vzájemné spolupráce.

Baskický klub oficiálně oznámil, že se s 23letým rychlíkem dohodl na nové smlouvě, a to s platností do roku 2025 a výkupní klauzulí, která začne na 80 milionech eur a postupně se bude navyšovat až na 108 milionů eur. Williams tak má nejen nejdelší kontrakt ze všech současných hráčů Athleticu, ale i nejvyšší výkupní klauzuli.

"Dnes je pro mě velmi šťastný den, neboť budu hájit barvy tohoto klubu dalších 8 let. Vždy jsem říkal, že jsem tam, kde chci být. Vyrostl jsem zde jako hráč, ale zejména jako člověk. My, kteří do Athleticu patříme, víme, že ho nejlépe vystihuje jedno slovo - RODINA - a již víte, že pro mě je rodina na prvním místě," uvedl Williams na sociálních sítích.

"Společně se budeme i nadále smát i plakat, nepřestanu tvrdě pracovat. Děkuji klubu, všem jeho zaměstnancům, trenérskému týmu, nejlepším FANOUŠKŮM na světě a spoluhráčům a kamarádům, díky kterým se cítím jako ten nejšťastnější fotbalista na světě, protože je mám po svém boku," dodal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace