Williams vévodí železným mužům La Ligy

Iñaki Williams (© marca.es)

Vyhýbají se jim zranění a drží si stabilní výkonnost, která je drží v sestavě. To jsou železní muži La Ligy.

V jejich čele stojí Iñaki Williams. Útočník Athleticu nezmeškal už devadesát ligových zápasů v řadě. To znamená, že Panter z Lezamy hraje zápas co zápas více než dvě sezóny - od 34. kola ročníku 2015/2016. Překonal tak rekordní zápis poslední dekády Fernanda Llorenteho (79 startů v řadě).

Daleko za Williamsem je Gerard Moreno, druhý v pořadí, jehož série čítá 55 utkání. Forvard Villarrealu přitom mohl mít už přes sto konsekutivních účastí, v čemž mu zabránil jednozápasový karetní trest ve 30. kole sezóny 2016/2017.

Třetí místo patří brankáři Alavésu Pachecovi, jenž nepustil své konkurenty mezi tři tyče už padesátkrát za sebou.

Padesátce prezencí na trávníku v řadě se blíží Stanislav Lobotka. Slovenský reprezentant ve službách Celty Vigo je na cifře 47. 

Elitní pětku pak uzavírá Mikel Oyarzabal z Realu Sociedad, jehož umění mohli fanoušci obdivovat ve všech z uplynulých 42 střetnutí.

Historickým rekordmanem v tomto ohledu je Oyarzabalův předchůdce v Realu Sociedad Larrañaga, jenž mezi ligovými ročníky 1986/1987 a 1992/1993 absolvoval 202 střetnutí v jednom zápřahu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace