Willy Caballero přestupuje do Málagy

Willy Caballero při rozlučce s Elche (© elchecf.es)

Málaga už má náhradu za zraněného Sergia Asenjo, z Elche přichází Willy Caballero.

Druholigový celek na své webové stránce potvrdil dohodu o přestupu, jehož cena se pohybuje okolo 900 tisíc eur. Willy Caballero dnes podepíše na La Rosaleda smlouvu do roku 2013.

Málaga tak získala jednoho z nejlepších brankářů Segunda División. Devětadvacetiletý argentinský fotbalista působil v Elche sedm let. Na rozlučkové tiskové konferenci se slzami v očích uvedl: "Je to pro mě a rodinu velká šance, kterou chci využít. Primera znamená další krok v mé kariéře. Věřím, že to fanoušci Elche pochopí. Odevzdal jsem tomuto klubu vše, jeho představitelé mě vždy podporovali, i v těžkých chvílích, za což jim jsem vděčný."

Willy Caballero má zastoupit Sergia Asenja, jenž si v posledním ligovém utkání na hřišti Sevilly zpřetrhal vazy v koleni, což znamená nucenou pauzu o délce 6 až 8 měsíci. Málaga obdržela od vedení ligy výjimku, která jí dovolila získat náhradu, přestože přestupového období již skončilo. Nová posila modrobílých by mohla debutovat už v nedělním zápase proti Getafe.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace