Xabi Alonso příštím trenérem Realu Madrid? Ancelotti by mu to přál

Xabi Alonso

Španělským tiskem se šíří jako blesk zpráva o tom, že se Xabi Alonso stane příštím trenérem Realu Madrid. Někteří novináři si jsou naprosto jistí, že na lavičku nastoupí na konci sezóny a náznak o tom, že by se mohlo jednat o pravdivou informaci, podal i současný trenér Carlo Ancelotti, který na tiskové konferenci přiznal, že Xabi Alonso bez pochyby jednoho dne Real Madrid povede.

Výborné výsledky Xabiho Alonsa v Leverkusenu nezůstaly bez povšimnutí a Real Madrid má údajný zájem jmenovat ho svým příštím trenérem. Španělský novinář Matias Prats zašel dokonce tak daleko, že vypusil do světa zprávu o tom, že se jednačtyřicetiletý trenér přesune na lavičku Realu Madrid už před příští sezónou.

Favoritem na místo Carla Ancelottiho je Xabi Alonso. Nepochybuji o tom, že bude jejich příštím trenérem. Real Madrid si Xabiho vybral jako trenéra týmu pro další rok,“ prozradil v rozhovoru pro španělský deník Marca.

Xabi Alonso strávil v Realu pět let během nichž nastoupil do 236 utkání, vstřelil 6 branek a přidal 31 asistencí. V roli hlavního trenéra působí v Leverkusenu, se kterým v současné sezóně zdatně dýchá na záda vedoucímu Bayernu Mnichov. Již v květnu ESPN informovala o tom, že je díky svým působivým výsledkům hlavním kandidátem na lavičku Realu, což naznačil na úterní tiskové konferenci také trenér Carlo Ancelotti.

Měl jsem Xabiho Alonsa jako hráče v týmu. Má znalosti fotbalu na vysoké úrovni. V Bayeru Leverkusen se mu daří velmi dobře a on výborně čte hru. Pro Raul Gaonzálese, Alvara Arbeolu a Xabiho Alonsa je největším přáním trénovat Real Madrid a já jim to přeji, protože je všechny znám a mám je rád. Jednoho dne se stanou trenéry Realu Madrid.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace