Xavi doufá v příchod dalších posil i přes problémy s registrací hráčů

Trenér Barcelony Xavi Hernandez

Barcelona, i přes velké problémy, které provázela registrace letních posil, včetně posledního Koundého, pracuje na dalších přestupech. Trenér Xavi v naprostém souladu s vedeném klubu potvrdil, že očekává před koncem přestupového období další posily.

Katalánský klub při procesu registrace letních posil podsoupil řadu ekonomických kroků, zaručoval se a čerpal budoucí předpokládané zisky, aby tak mohl všechny příchozí hráče zapsat definitivně na soupisku. Posledním hráčem, který se dočkal, byl Jules Koundé, a bude tak Xavimu k dispozici na nedělní utkání s Valladolidem.

I přes problémy s registrací pokračuje klub v práci na dalších posilách, přičemž do uzavření trhu zbývá méně než týden. Trenér Xavi Hernandez potvrdil, že Barcelona dál stojí o záložníka Manchesteru City Bernarda Silvu, i když připustil, že dohoda vypadá stále méně pravděpodobně. „Nechci ztrácet naději, le upřímně řečeno, bude to těžké. Není to snadá situace, protože z naší straaany musí dojít nejdříve k odchodům.

Barcelona pracuje také na posílení pozice krajního obránce, novou prioritou pro katalánský klub by měl být pravý bek. Ze hry se tak definitivně ocitá Dest.Nemáme na pravé straně žádnou přirozenou alternativu mimo Desta a těžko říci, v jaké situaci se momentálně nachází. Uvidíme, jak se situace bude vyvíjet, ale záměrem klubu je posílit pozici pravého beka,“ dodal Xavi na tiskové konferenci před nedělním zápasem La Ligy, zatímco vyloučil další posilování levého kraje obrany, kde je tým kompletní po příchodu Alejandra Baldeho

Právě Dest je jedním z největších adeptů na odchod z Barcelony před skončením přestupového období. Následovat by ho měli také Aubameyang, Depay a Braithwaite. Nejpokročilejší jsou jednání o přestupu Aubameyanga do Chelsea, ale Xavi je přirpaven také na variantu, že by bývalý hráč Arsenalu nakonec v Barceloně zůstal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace