Xaviho první slova po návratu do Barcelony: Žádné výmluvy, jsem tu, abych naplnil ta nejvyšší očekávání

Joan Laporta a Xavi

Krátce po podpisu smlouvy s Barcelonou do roku 2024 dal Xavi Hernandez první rozhovory pro španělská média. Jeho první slova nijak nepřekvapila. Legenda klubu ví o vysokých očekáváních, kterých chce dosáhnout tvrdou prací.

"Barcelona neakceptuje remízu či prohru. Vyhrát musíme všechny zápasy," prohlásil Xavi krátce po svém návratu na Camp Nou, kde ho čeká nesmírně obtížný úkol. Bez Messiho a s řadou zraněných hráčů se bude snažit dostat Barcu zpět mezi TOP kluby a ucházet se o ty nejcennější trofeje.

"Přicházím do největšího klubu na světě. Jsem připraven pracovat tvrdě a naplnit veškerá očekávání."

"Pro Barcelonu je to historický den. Vítáme tě Xavim," zaznělo od Juana Laporty, se kterým se Xavi musí udržet ten nejlepší možný vztah, pokud chce být v klubu úspěšný.

"Přišel jsem připraven, moje DNA je beze změn. Potřebujeme se dostat do hry, držet míč, vytvářet si šance. Máme jasnou misi, potřebujeme zachránit spoustu věcí, které jsme v minulosti ztratili," zakončil Xavi.

Barcelona je momentálně na deváté příčce, na vedoucí Real Sociedad ztrácí 11 bodů, na rivala Real Madrid 10.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace